Archiwum sierpień 2014


sie 14 2014 Restauracja
Komentarze: 0

Zanim zdecydujemy się na założenie takiego biznesu, jakim jest restauracja, należy zdać sobie sprawę z jednej ważnej bardzo rzeczy. Prowadzenie takiego biznesu do najłatwiejszych nie należy, a na pierwsze zyski, trzeba czasem trochę poczekać. Zwłaszcza jeśli liczy się na to, że taka inwestycja szybko się zwróci. Na sukces każdej restauracji składa się oczywiście menu, i jakość serwowanych dań oraz ceny. Obecnie mało polaków korzysta z restauracji, głównie ze względu na ceny. Nadal niewielu z nas stać na posiłek poza domem. Jeśli sprawnie wykorzystamy te dwa czynniki możemy liczyć na sukces. Oczywiście na sukces restauracji składają się również inne czynniki, takie jak lokalizacja, wystrój, obsługa. Jednak należy wiedzieć, że jeśli chcemy generować jak największe zyski, to swoją ofertą musimy trafić do jak największej liczby odbiorców. Dlatego powinna ona być dopasowana do portfela przeciętnego polaka, który zarabia średnią krajową. Śrubowanie cen, na nic się nie zda, jeśli nikt nie będzie korzystał z naszej oferty.

agn_piatek : :